Website

Website

chirowaarschoot.be 1.0
Bij het samengaan van Chiro Nazoena en Chiro Dakan in 2010 werd ook de noodzaak duidelijk van een gezamenlijke site. www.chirowaarschoot.be was geboren! De site werd vanaf nul opgebouwd in Drupal 6. Nieuws, foto's, maandprogramma's, brieven, enz. Alle noodzakelijke dingen kon je erop vinden.
chirowaarschoot.be 1.1
De nieuwsbrief zag in 2011 het levenslicht Vanaf nu kan je inschrijven op de site, en bovendien alle artikels nalezen in ons 'dagboek'!
chiro waarschoot v1.1.png
chirowaarschoot.be 2.0
In 2012 bestond de site twee jaar, en vonden dat het wel tijd werd voor een grote update. De site werd opnieuw helemaal terug opgebouwd, deze keer in een nieuwe versie van Drupal, namelijk versie 7. Hierdoor was onze webstek klaar voor de toekomst, en werd er op vlak van stabiliteit en performance veel vooruitgang geboekt. Verder werd de site ook op uiterlijk vlak ge├╝pdated, een nieuwe look en een nieuwe menustructuur.

Bovendien kreeg de site meer uitgebreide opties voor sociale media, artikels kan je vanaf dan rechtstreeks delen op Facebook of Twitter. Ook ons Youtube- en Soundcloudkanaal kregen een meer prominente plaats op de site.

chiro waarschoot v2.png
chirowaarschoot.be 2.1
Het jaar 2013 was het jaar waarin de site net iets strakker in een algemene stijl gegoten werd. In navolging hiervan kreeg ook de nieuwsbrief een vaste huisstijl aangemeten.
chiro waarschoot v2.1.png
chirowaarschoot.be 3.0
2014 was opnieuw een jaar van grote verandering. De look van de site werd opnieuw volledig onderhanden genomen, met als belangrijkste prioriteit een 'responsive desgin'. Nu kan je op elke schermgrootte (smartphone, tablet, laptop of groot scherm) optimaal van je favoriete site genieten!

Verder werd er ook op inhoudelijk vlak enkele verbeteringen gebracht. Zo kregen we liedjes, waardoor je nu al je lievelingschiro-airen rechtstreeks op de site kan beluisteren. Ook kan je nu onze Instagram stream #chirowaarschoot integraal op onze webstek bekijken.

chiro waarschoot v3.png