Truffelverkoop

Truffelverkoop

11/10/2019

Het weekend van 11-13 oktober was het weer zo ver. Het weekend waar vele mensen naar uitkeken. Namelijk ons gekend, TRUFFELWEEKEND. 

Zo werden de kleine doosjes nog gemaakt en werden de stickers nog op de dozen gekleefd op vrijdagavond door de vereniging Neos. Ook werden er maar liefst VIJF GOLDEN TICKETS  in de kleine doosjes gestoken. Vind je dit ticket in jouw doosje? Dan mag je gratis naar ons Smulfestijn!!!! 

Op zaterdag kregen we hulp van onze geliefde leden. Met dank aan de Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s verliep de verkoop op zaterdag heel vlot! En we beloonden ze met een zakje snoep!

Op zondag kwamen onze kleine helpertjes ook helpen. De Pinkels en Speelclub mochten ook gaan verkopen. Door hun schattigste blik op te zetten, verliep de verkoop op zondag ook heel goed. We lieten hen in de wijken verkopen, de oudere groepen mochten iets verder in Waarschoot. 

Ook verkochten de Aspi’s aan de Delhaize. Dit was een groot succes!! We hadden een groot publiek. Mensen kwamen voor een tweede keer truffels kopen of kochten nog een doosje omdat ze niet thuis waren.  

Het was weer een fantastisch weekend zoals altijd. Mensen terug blij gemaakt met onze heerlijke truffels, dat doen we graag. Bedankt aan alle leden en leiding die geholpen hebben met in bijzonder Neos! Bedankt ook aan alle mensen die onze heerlijke truffels gekocht hebben. Volgend jaar zijn we zeker terug van de partij!