Over Chiro

Over Chiro

​Wat is Chiro?

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. Ze bestaat uit een kleine duizend groepen en een regionale en Vlaamse structuur die die groepen ondersteunt.

(Via Chirojeugd Vlaanderen op Vimeo)

De Chirogroepen brengen kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld.

​Chiro Waarschoot

Verveel jij je op zondagmiddag ook altijd? Ben je het beu om elke keer weer op familiebezoek te gaan? Dan is Chiro Waarschoot zeker iets voor jou. Bij ons amuseer je je rot met leeftijdsgenoten en andere vrienden.

De jongste afdelingen leven zich uit in de leukste spelletjes, bouwen een te gek kamp of doen het rustiger aan met een toffe knutsel- of kookactiviteit. De oudere afdelingen gaan dan weer op tocht, of gaan helemaal op in een reusachtig spel.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Wil je eens komen kijken wat Chiro eigenlijk is? Kom op zondag gewoon eens naar ons Chiroplein (Oostmoer 2D, 9950 Waarschoot). Je ouders kunnen dan ook meteen kennis maken met de leiding.

En voor we het vergeten: de Chiro start om 14u en eindigt om 18u.

Als jij of je ouders nog verdere vragen hebben kunnen jullie terecht bij:

groepsleiding Jochen Timbreur (0497/11.86.20) & Paulien Van Overmeire (0478/06.21.44)

Tot Chiro!