Afdelingen

Afdelingen

De Chiro wordt onderverdeeld in 6 groepen. 

menu_icon_2469.png Pinkels / Ribbels (Afdelingskleur: Paars) (1-2 leerjaar)

Deze sloebers behoren tot de jongste afdeling van onze Chiro. Vanaf 6 jaar verwelkomen wij hen en ze blijven tot hun 8 jaar deelnemen aan de activiteiten bij de Pinkels.

menu_icon_2470.png Speelclub (Afdelingskleur: Geel) (3-4 leerjaar)

Wanneer deze jonge deugnieten de leeftijd van 8 jaar bereikt hebben komen ze bij de Speelclub terecht. Hier staat fantasie centraal. Spelletjes worden speciaal ingekleed en er wordt veel rond een thema gewerkt.

menu_icon_2471.png Rakwi's (Afdelingskleur: Groen) (5-6 leerjaar)

Bij de Rakwi's zijn actieve spelletjes schering en inslag. Deze bengels zullen dan ook na een middagje Chiro moe maar voldaan de zetel inploffen!

 menu_icon_2473.pngTito's (Afdelingskleur: Rood) (1-2 middelbaar)

Deze jonge garde kan al eens een spelletje 'outside the box' aan maar houdt toch nog van actief ravotten. Een gevarieerd programma tijdens een Chirozondag peuzelen deze Tito's dan ook op als zoete broodjes!

 menu_icon_2472.pngKeti's (Afdelingskleur: Blauw) (3-4 middelbaar)

De op-een-na oudste groep van de Chiro. Deze dames en heren houden dan ook al meer van een spelletje waar iets meer bij moet nagedacht worden, maar blijken wanneer de nood het hoogst is toch nog in staat de jonge veulens te spelen die ze toch wel zijn!

 menu_icon_2474.pngAspi's (Afdelingskleur: Oranje) (5-6 middelbaar)

De oudste Chirogroep. Bij deze groep staat samenhang en vriendschap centraal. In groep een evenement organiseren, een midweek bijwonen, etc... Deze jongens en meisjes worden meestal na hun Aspirantenperiode opgenomen in de Leidersploeg.

-------------------------------------------------------------------

leidingsteken-300x300.jpgGroepsleiding

De groepsleiding vormt het aanspreekpunt tot de Chiro. Bij hen kan je steeds terecht voor al je vragen of bekommernissen. Verder zorgen zij ook voor de blijvende werking en organisatie van onze Chiro.

VB

De VB (of Volwassen Begeleider) is de ruggensteun van onze Chiro. Hij staat steeds klaar om via zijn rustige aanpak en met zijn ervaring onze leiding van raad en advies te voorzien.

Kokskookploeg_0.png

Onze koks zorgen elk kamp voor een geweldig menu, dat steeds met veel smaak wordt verorberd. Ook koken zij het vele lekkers dat je op ons Smulfestijn op je bord krijgt gepresenteerd. Kortom: zonder onze koks kunnen wij niet leven!