Inschrijving 2020-2021

Inschrijving 2020-2021

Met veel vreugde delen wij mee dat (een hopelijkg volledig) werkjaar 2020-21 kan afgetrapt worden.

Via onderstaande formulier kan je jouw kind(eren) inschrijven voor het werkjaar 2020-21.
Na het invullen van het formulier wordt er een bevestiging naar het opgegeven e-mail adres gestuurd met verdere informatie over het betalen van het lidgeld. Eens het lidgeld overgeschreven is de inschrijving compleet.

De ingevulde gegevens worden gebruikt door de afdelingsleiding om u, indien nodig, te contacteren en worden doorgegeven aan onze nationale koepel die instaat voor de verzekering van de leden.

Gegevens lid
Famillienaam van het lid.
Voornaam van het lid.
Als u vorig jaar reeds een medische fiche invulde en de gegevens hiervan zijn ongewijzigd hoef je geen nieuwe medische fiche in te vullen. Voor nieuwe leden of indien er wijzigingen zijn vragen we een nieuwe medische fiche in te vullen. (in de bevestigingsmail krijg je hier meer info over)
Op dit E-mail adres wordt de bevestigingsmail van de inschrijving verzonden. Dit adres wordt ook gebruikt als contact adres (bijvoorbeeld voor het maandprogramma, verzekeringsadministratie in geval van een ongeval etc..)
Ouder 1
Volledige naam van de ouder
Ouder 2
Andere contactpersoon
Indien de bovenstaande ouders niet bereikbaar zijn in geval van dringende situaties wordt deze contactpersoon gecontacteerd.
Ik geef graag nog deze melding mee bij de inschrijving.
Ik bevestig dat de gegevens correct zijn en ik het lidgeld zal overschrijven. (gegevens hiervoor kan je terugvinden in de bestigingsmail)
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u wel degelijk een mens bent en geen robot.