Startdag

Startdag

30/08

De mooie startdag van Chiro Waarschoot startte voor de leiding al van in de voormiddag. Want we werden door onze lieve oud-leiding verwent met een super lekkere brunch. Daarna vlogen we erin, we begonnen alles klaar te zetten en te versieren tegen dat de kindjes aankwamen.

Zo een startdag is zelfs voor de leiding nog altijd een spannend moment. Dus iedereen zat wel met een beetje stress toen de eerste kindjes arriveerden. Maar die smolt natuurlijk als boter voor de zon bij het zien van zo een dolenthousiaste bende, die te weten wilden komen wie hun nieuwe leiding zou worden. 

Om het een leuk te maken was het thema van de dag film en was het de bedoeling dat de kindjes naar allerlei postjes gingen per afdeling. En die postjes waren dan een soort van scène/genre van een film. Ze moesten daar dan een spel spelen en als ze dat goed hadden gedaan kregen ze een tip die hen al wat dichter bracht bij het ontdekken van hun nieuwe leiding.

Het werd een leuke dag met mooi en soms zelfs wat te heet weer. Uiteindelijk was het alle afdelingen gelukt om te ontdekken wie hen nieuwe leiding is. En zo is een nieuw Chirojaar voor Chiro Waarschoot weer met een knaller van start gegaan

 

(KVDV)

Reageer