Tito's

Tito's

Tito's: (Afdelingskleur: Rood) (1-2 middelbaar)

Deze jonge garde kan al eens een spelletje 'outside the box' aan maar houdt toch nog van actief ravotten. Een gevarieerd programma tijdens een Chirozondag peuzelen deze Tito's dan ook op als zoete broodjes!

Maandprogramma December

Dag lieve Tito's

Hierbij krijgen jullie het maandprogramma van December! Let goed op want het is ook kerstfeestje deze maand en er is ook 1x geen Chiro maar dan doen we mee aan een activiteit voor de warmste week! 

Vele knuffels en tot op de Chiro!
Schlang, Britch en Wulf

Maandprogramma November

Dag allerliefste Tito's

Bij deze krijgen jullie het maandprogramma van November. We hebben een aantal rustigere dagen en een aantal actievere dagen dus voor ieder wat wils!!

Indien je vragen hebt kan je die altijd mailen naar titos@chirowaarschoot.be of naar ikhebdebesteleidingooit@chirowaarschoot.be of kan je een smsje sturen of bellen naar de nummers:
Robin De Wulf: 0471/28.37.26
Britt Hendrickx: 0491/18.76.60
Justin Sluiter: 0492/98.31.28

Vele groetjes en tot dan!
Jullie liefste leiding; Britt, Schlang en Wulf

Maandprogramma Oktober

Dag liefste Tito's

Hier krijgen jullie het maandprogramma van Oktober. We hebben al eens gekeken voor het weekend maar aangezien de locatie bezet was voor deze maand, is de momenteel voorgestelde datum voor ons weekend 8 - 10 februari. Verdere informatie zal wel nog volgen wanneer we dichter bij het weekend zitten. 

Indien je verder nog vragen hebt kan je altijd mailen naar: titos@chirowaarschoot.be of ikhebeenvraagvoordeleuksteleidingvandehelechiro@chirowaarschoot.be 

Of natuurlijk ook altijd via sms of een belletje naar de nummers:

Robin De Wulf: 0471/28.37.26
Britt Hendrickx: 0491/18.76.60
Justin Sluiter: 0492/98.31.28

Veel knuffels en tot op de Chiro!
Wulf, BH en Schlang

Maandprogramma september

Hey! Hier is het eerste maandprogramma van het jaar.
Groetjes Robin, Britt en Justin