Speelclub

Speelclub

Speelclub: (Afdelingskleur: Geel) (3-4 leerjaar)

Wanneer deze jonge deugnieten de leeftijd van 8 jaar bereikt hebben komen ze bij de Speelclub terecht. Hier staat fantasie centraal. Spelletjes worden speciaal ingekleed en er wordt veel rond een thema gewerkt.

Brief Megaspeldag 22/4

Dag beste ouders en speelclubbertjes

 

Hier vinden jullie nogmaals de brief die via mail verstuurd is naar jullie. In deze brief vinden jullie meer informatie over megaspeldag op 22 april. We hebben chauffers nodig om daar naartoe te geraken dus laat zeker iets weten als je kan voeren of komen halen!

 

Vele chirogroeten
Flavie, Paulien, Nick en Robin

Maandprogramma April

Dag lieve Speelclubbertjes

Hier zijn we dan weer met een nieuw maandprogramma! Let zeker op want zondag 1 april en 15 april is het geen Chiro! Ik hoop dat jullie er deze maand weer veel zin in hebben want het wordt een knaller!

Veel knuffels en tot op de Chiro!
Flavie, Paulien, Nick en Robin

Maandprogramma Maart

Dag lieve speelclubbertjes

Hier is het maandprogramma van Maart. Zondag 4 maart is het zwemmen en zondag 11 maart is het vriendjesdag. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven voor het zwemmen en neem ook zeker al je vriendjes mee naar vriendjesdag!!
31 maart willen we jullie ook uitnodigen voor ons megalekkeresupergeweldige smulfestijn. Hiervoor kan je je inschrijven via mail: smulfestijn@chirowaarschoot.be of via gsm: 0492 05 02 65 (leidster Bamse). Je kan ook altijd eens de zondag voor of na de Chiro langskomen aan de lokalen om je in te schrijven. Een brief volgt nog!

Vele groetjes en knuffels
Flavie, Paulien, Nick en Robin

Maandprogramma Februari

Dag lieve Speelclubbertjes

Hier is het maandprogramma van februari! Nogmaals wil ik vermelden dat wij 9 februari op weekend vertrekken. Normaal gezien heeft iedereen al een brief ontvangen via mail van mij (Robin) persoonlijk. Indien dit niet het geval is mag je altijd eens een mailtje sturen naar speelclub@chirowaarschoot.be en dan sturen wij jullie wel opnieuw de brief op! Voor de rest wil ik zeggen dat wij er heel hard naar uitkijken en wij hopen jullie ook!

Veel knuffels en Chirogroetjes
Flavie, Paulien, Nick en Robin

Maandprogramma Januari

Hallo lieve speelclubbertjes en ouders

Hier is het eerste maandprogramma van 2018, deze maand hebben wij jammer genoeg wel examens en zullen we er dus zelf niet vaak kunnen bijzijn. Maar niet getreurd want wij hebben zeer goede vervangleiding ingeschakeld voor jullie.

Hierbij wil ik ook nog eens vermelden dat ons weekend loopt van 9 februari tot 11 februari, een brief met meer uitleg volgt nog!
Indien er nog vragen zijn kan je ons altijd bereiken via mail: speelclub@chirowaarschoot.be of via sms:

Paulien: 0478/06.21.44
Nick: 0497/71.48.13
Flavie: 0491/31.56.79
Robin: 0471/28.37.26

Veel Chirogroetjes
Nick, Flavie, Paulien, Robin